Kommunikasjon

Det er ganske vilt å tenke på hvor fort alt har utviklet seg innenfor kommunikasjon, da spesielt på telekommunikasjonsfronten.

Det er spennende, men det er så mye å sette seg inn i. I denne artikkelen skal vi fokusere på hvordan måten å kommunisere på har endret seg.

Før var datamaskiner og telefoner enormt store og enormt dyre. Dette var ikke noe alle hadde, så det å kommunisere med folk over datamaskin eller mobiltelefon var noe helt nytt. Nå kan vi kommunisere over FaceTime, Whatsapp og Messenger bare ved et par trykk på en skjerm.

Nye modeller

Det kommer alltid nye telefoner på markedet. Det kan være bra å skaffe seg et lån på dagen hvis det er en spesiell telefon eller maskin du ønsker deg, for ofte så er åpningstilbudene veldig relevante! Det er lett å få lån og du kommer enkelt i gang når du snakker med hyggelige kundeservicerepresentanter. De nye telefonene har ofte ulike kommunikasjonsapper innebygd, men det finnes også apper du kan laste ned.

Det finnes en rekke kommunikasjonsapper som det er lett å laste ned å benytte seg av. Den eneste ulempen er det faktum at den andre du snakker med også må ha den samme appen.

Endret mønster

Det at vi har gått vekk fra å hovedsaklig snakke med folk over hustelefon og mobiltelefon har hatt stor innvirkning på hvordan vi kommuniserer. Nå snakker vi ofte på kommunikasjonsapper i korte setninger, men med flere folk. Før var det vanlig at du ikke hørte fra folk på flere uker, men nå kan du høre fra flere titalls personer hver eneste dag. Om dette er positivt, er jo helt opp til deg å bedømme. Noen ganger kan det jo bli litt mye!

Hva slags kommunikasjonsapper er det du benytter deg av? Foretrekker du å snakke på telefon eller over ulike typer apper?